Het heren Royal Marine heren-horloge is een Invicta klassieker. De kwaliteit en het design van het horloge zijn uitstekend. Het heeft een klassiek karakter en met zijn bijzondere design maakt het mogelijk voor zowel zakelijk als casuel gebruik.

De Royal Marine is betrouwbaar en zit comfortabel om de pols vanwege het minimalistisch design. Hiernaast heeft het horloge een geweldige afwerking. Het uurwerk van dit horloge is automaat en zeer nauwkeurig. Dit horloge is tot 100 meter waterdicht en heeft een datum venster. Er zit een Zwitsers uurwerk in, dat er gebruik is gemaakt van Zwitserse onderdelen zoals het uurwerk is niet te missen door het Swiss wat op de wijzerplaat aangegeven staat.

 

Bij het maken van de Royal Marine is gebruik gemaakt van gepolijst roestvrij staal. Het gepolijste roestvrij staal is van hoge kwaliteit en duurzaam. Het gepolijste roestvrij staal maakt het mooie horloge glanzend en stijlvol. Het mooie van de afwerking is de metale rand rondom het wijzerplaat, het zijn kleine karteltjes die bij inval van het licht het mooi kunnen reflecteren. Dit licht effect zien wij eveneens op de wijzerplaat waar de uren zijn voorzien van metalen stripjes. Het materiaal en design maakt het horloge geschikt voor zowel casual als officiële aankleding.

Het horloge is gemaakt van gepolijst roestvrij staal, dat bestand is tegen roest. Ook is het zo gemaakt waardoor deze tot 100 meter waterbestendig is. Je hoeft dus niet bang te zijn wanneer je in een regenbui staat dat je horloge stuk gaat. Het wijzerplaatvenster is gemaakt van plexiglass wat een zachter materiaal is en vrij snel kan krassen, bij het dragen hoort hier rekening mee worden gehouden. Desondanks is plexiglas over algemeen makkelijk en goedkoop te krasvrij te krijgen of te vervangen. Het leuke is dat glas een cyclopsvenster heeft waardoor de datumvenster vergroot wordt. 
Wanneer we naar de achterkant kijken dan lezen we de specificaties van dit horloge: gemaakt van stainless steel, super waterproof, automatic, Swiss made. Verder prijkt ook een visje op de achterkant. Altijd leuk wanneer een horlogemerk aandacht geeft aan dit soort details.

In dit horloge zit een fhf905 uurwerk. Dit uurwerk met een beat van 21600 en een power reserve van 43 uur is een echt werkpaard. Het is degelijk een robuust.

Conclusie
De Royal Marine is een must-have als je van stijlvolle horloges houdt. Je kunt het horloge elke dag dragen met zowel casual als officiële kleding. Het is goed ontworpen en heeft een geweldige afwerking om er niet alleen aantrekkelijk uit te zien, maar ook comfortabel te zitten terwijl het om je pols zit. Het horloge is gemaakt van gepolijst roestvrij staal.
Het is tot 100 meter waterbestendig en heeft een plexiglas cyclops  venster. De nauwkeurigheid van de klok is onvergelijkbaar met veel duurdere horloges die automatisch zijn.

Cijfer 7.5