Opening Invicta Roosendaal

Gepubliceerd op 3 november 2019 om 08:44

Het is dan eindelijk zo ver, een tweede Invicta brand store is in Nederland geopend. Als Invicta was ik natuurlijk ook bij deze opening om de winkel te bekijken. Alle reden om er een kort verslag met foto's over te schrijven.

Hoewel het niet de eerste dag was dat deze winkel open was, was het wel de officieel opening. Het was een drukke bedoening de winkel was bij aankomst heel druk en vol. Maar je werd vriendelijk te woord gestaan door verschillende medewerkers van Invicta en er werden kleine hapjes en drankjes uitgedeeld.

Er werd verteld dat er tijdelijk een leuke actie is, bij aankoop van een horloge kun je een tweede erbij uitzoeken. Dus twee horloges voor de prijs van één. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar kan ook een moeilijke klus zijn. Wanneer je een rondje door de winkel maakt dan zie je al snel dat er genoeg keuze is.

De Invicta Store in Roosendaal is een middelgrote winkel met een groot assortiment. Zo kom je in de winkel ook exclusieve modellen tegen, die online bij Invicta Europe niet te krijgen zijn. Dat is natuurlijk ook logisch, ze willen als winkel zichzelf onderscheiden en dat vraagt van de liefhebber om ook eens langs te gaan in de winkel om te komen kijken. De winkel - die een vorm van een vierkant heeft - is op de volgende manier ingedeeld. Rondom zijn er vitrine kasten met horloges ter display met daarin met name de klassiekere en gangbare modellen zoals de Pro Diver, Grand Diver, Angel collectie. Terwijl in het midden van de winkel een aantal eilanden zijn gecreëerd met displays met daarin de meer opvallendere collecties zoals de Venom, Bolt, en S1 collectie. 

Al met al was het druk voor de eerste openingsdag. Natuurlijk is het te begrijpen dat dit ook een top locatie is en ik verwacht dat de winkel zeker druk bezocht zal worden. De winkel bevindt zich in de Designers Outlet Roosendaal, wat net als Batavia stad een mooie plek is om een winkel te hebben. Wanneer mensen willen gaan shoppen dan zitten hier heel wat leuke merken die hun producten voor een scherpe prijs aanbieden.
Wil je Invicta Roosendaal of Batavia stad bezoeken? Dan zijn dit de adressen:

Invicta Roosendaal
Rosada 56, 4703 TB Roosendaal

Telefoon: 0165 329 324

Website: https://www.mcarthurglen.com/nl/outlets/nl/designer-outlet-roosendaal/winkels/invicta/

 

Invicta Bataviastad
Bataviaplein 66, 8242 PN Lelystad

Telefoon: 0320 859 603

Website: https://bataviastad.nl/merken/invicta-watch/

 

Invicta Europe

Website: https://www.invictastores.eu/

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.