S1 Concept

Gepubliceerd op 22 oktober 2019 om 10:21

Invicta S1 Concept Skeleton Automatic 2284 is een traktatie wanneer je van van skelethorloges houdt, met name omdat in deze uitvoering je de gehele uurwerk in al zijn glorie ziet. Dit is een aangepaste skelethorloges uit Zwitserland en is in een kleine batch gemaakt omdat ze gespecialiseerde handproductietechnieken vereisen. Voeg aan dit proces de gravure, goldplating of goudbehandeling en unieke ontwerpelementen toe ... en je begrijpt hoe een creatie van Ulysses Nardin genaamd "The Freak" meer kan kosten.

In de winter van 2004-2005 introduceerde Invicta de wereld hun creatie ter ere van hun S1 Racing Team in de wereld van F1-racen. Dit horloge wat ter herdenking van deze verbintenis wordt het "Invicta S1 Concept-skelet" genoemd. De oorspronkelijke MSRP was $ 3600,00 en het uurwerk werd gecreëerd in Zwitserland, in de Valjoux-fabriek, in de stad Le Chaux de Fonds.

De Invicta Concept S1 is gemaakt met behulp van zeer mooie componenten en materialen en Zwitsers vakmanschap. Dit horloge is gelimiteerd uitgebracht.

Dit horloge heeft de zeldzaamheid om een hoge prijs te eisen. Het uurwerk begon als een Zwitserse ETA automatische 2824 en vanwege aanpassing en aanpassing kreeg het zijn eigen "kaliber" van Valjoux 7851. Uiteraard zal het hiermee niet de MSRP evenaren.

Details:

Fabrikant: Invicta Watch Company

Bouwjaar ca.: 2004-2005

Gender: Heren

Diameter: 43 mm zonder kroon; 48 mm met kroon

Dikte: 13 mm

Lug to Lug: 47 mm


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.